Pages - Menu

Tuesday 28 February 2017

Μαθηματικά Επίκαιρα - Τεύκρος Μιχαηλίδης


Τα Μαθηματικά Επίκαιρα είναι το πρώτο βιβλίο του συγγραφέα Τεύκρου Μιχαηλίδη, το οποίο κυκλοφόρησε το 2004 από τις εκδόσεις Πόλις.
Το βιβλίο περιλαμβάενι μικρές ιστορίες εμπνευσμένες από την επικαιρότητα και συγκεκριμένα από άρθρα στις εφημερίδες. Όλες οι ιστορίες αναπτύσσονται με τέτοιο τρόπο ώστε να περιλαμβάνουν κατά κάποιο τρόπο τα μαθηματικά.

Tuesday 21 February 2017

Αγαπημένα βιβλία beauty & lifestyle (2016)

Τα βιβλία είναι ένας από τους αγαπημένους μου τρόπους για να χαλαρώνω. Μου αρέσει ακόμα περισσότερο όταν πρόκειται για beauty books, δηλαδή βιβλία που έχουν σαν βασικό τους θέμα την ομορφιά, το μακιγιάζ και τη μόδα καμιά φορά. 


Έξι είναι αυτά που ξεχωρίζω τον τελευταίο καιρό και μου αρέσει να ανατρέχω σε αυτά και να τα ξεφυλλίζω, μαθαίνοντας κάθε φορά και κάτι καινούργιο.

Tuesday 14 February 2017

Ο Αλχημιστής - Paulo Coelho


"Όταν θέλεις κάτι πάρα πολύ, όλο το σύμπαν συνομωτεί για να το αποκτήσεις".

Η συγκεκριμένη φράση είναι σίγουρα μία από τις πιο διάσημες του βιβλίου και όχι μόνο. Ο Αλχημιστής του  Paulo Coelho είναι ένα αγαπημένο βιβλίο για πολλούς και φυσικά όχι άδικα.

Tuesday 7 February 2017

#1

Πάντα μου άρεσε να διαβάζω βιβλία. Από όταν μπορώ να θυμηθώ τον εαυτό μου (και από ότι μου λένε) πάντα είχα ένα βιβλίο στο χέρι. Από μικρή μου άρεσε να πηγαίνω στο βιβλιοπωλείο, να χαζεύω τα βιβλία και να διαλέγω ποιο θα είναι το επόμενο που θα διαβάσω.
Και έτσι πέρασαν τα χρόνια...

Κάποια στιγμή, λόγω διαφόρων υποχρεώσεων (βλ. σχολή κλπ), το διάβασμα έμεινε λίγο πίσω. Δε σταμάτησε όμως ποτέ. Πριλ λίγο καιρό μπήκε πάλι δυναμικά στη ζωή μου και έτσι ξεκίνησε και αυτό το blog. 
Μέσα από το Book Notes by Athina, θέλω να μοιραστώ μαζί σας βιβλία που διάβασα και είτε μου άρεσαν είτε όχι, βιβλία που θέλω να διαβάσω και ότι άλλο έχει να κάνει με το βιβλίο και τον κόσμο του.

Υ.Γ.: Πάντα μου άρεσε η ιδέα να ανοίξω ένα βιβλιοπωλείο ή έστω να δουλέψω σε ένα.

Αθηνά
xx