Tuesday 10 October 2017

Bloom by Estee Lalonde - A Review

Παρακολουθώ την πορεία της Estee Lalonde εδώ και κάποια χρόνια και έτσι ήταν φυσικό όταν έμαθα ότι θα κυκλοφορήσει το 2016 το βιβλίο Bloom: Navigating Life and Style, ήξερα ότι ήθελα να το αποκτήσω.

Για όσους δεν την γνωρίζετε η Estee Lalonde είναι youtuber και μάλιστα επιτυχημένη. Ξεκίνησε ως beauty blogger και μέσα από τα χρόνια έχει εξελιχθεί σε κάτι παραπάνω, το οποίο νομίζω ότι της ταιριάζει απόλυτα.

Στο βιβλίο της Bloom μοιράζεται τις στιγμές, τους ανθρώπους, τα πράγματα και τα μαθήματα ζωής που την διαμόρφωσαν σε αυτό που είναι σήμερα, καθώς και μικρές συμβουλές "επιβίωσης". Σύμφωνα με την ίδια: 'For me, the word "bloom" encapsulates the idea that anything is possible when you put your mind to it. It's a word that hints at becoming who you are meant to be.' (για εμένα, η λέξη bloom περιέχει την ίδέα ότι όλα είναι πιθανά όταν το βάζεις στο μυαλό σου. Είναι μια λέξη που σε οδηγεί στο να γίνεις αυτό που είσαι προορισμένος να γίνεις - σε ελεύθερη μετάφραση).

Το βιβλίο αυτό θα μπορούσε να χαρακτήριστεί και κάτι σαν βιογραφία αλλά με την πολύ ευρύτερη έννοια του όρου, καθώς στα κεφάλαιά του περιέχονται ιστορίες από τη ζωή και τη δουλειά της αλλά και για ανθρώπους και καταστάσεις που την έχουν επηρεάσει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Φυσικά δε λείπουν και οι συμβουλές της για θέματα που αφορούν την ομορφιά, τη μόδα, το σπίτι, τα ταξίδια, το φαγητό και πολλά άλλα, δωσμένες πάντα με τον δικό της μοναδικό τρόπο. 
Στο βιβλίο περιέχονται επίσης και πολύ όμορφες φωτογραφίες. 

Το Bloom: Navigating Life and Style είναι ένα βιβλίο που θέλεις να το "καταβροχθήσεις". Σου προσφέρει όλα τα συναισθήματα, σε κάνει να κλαίς αλλά και να γελάς. Ο τρόπος που γράφει η Estee είναι ειλικρινής, αναζωογονητικός, συγκινητικός αλλά και ικανός να σε εμπνεύσει.  
Μου άρεσε πολύ που το διάβασα (4 stars on Goodreads) και κατά καιρούς μου αρέσει να το ξεφυλίζω και να διαβάζω αποσπάσματα. 


0 σχόλια:

Post a Comment